”Lokalerna, utbudet och läget vid
havet gör vårt gym helt unikt"

Tomas och Diana

Den 8 december slås portarna upp till Hudiksvalls Gym Mall Of Fitness. En helt ny träningsanläggning i Västra Hamnen. Här finns något för alla som vill hålla sig i form och må bra. Vad sägs till exempel om gym med havsutsikt både inne och ute, funktionell träning, konditionsmaskiner, Milon, gruppträning och en 50 meter lång löparbana inomhus? Som om inte det vore nog finns även ett lekrum med barnpassning, behandlingar av olika slag och ett café. Ägarduon Tomas och Diana, som jobbat hårt för att hinna klart, ser fram mot premiären.

Tomas Burefjord och Diana Andersson har drivit Hudiksvalls Gym tillsammans sedan 2006. Gymmet har legat på två andra adresser i stan innan flytten gick till Västra Hamnen – på Västra Tullgatan och i Aktivitetsfabriken.

– Vår senaste lokal var på 1700 kvm. Här i våra nya lokaler har vi dubbelt så stort. Det gör att vi kan erbjuda ett bredare träningsutbud och dessutom få plats med behandlingsrum, barnrum, café och en lounge. Vi vill skapa ett trevligt ställe dit alla vill komma för att träna och må bra. Här i Västra Hamnen finns plats att utveckla vår verksamhet och att växa, säger Tomas.

Byggnationen av det nya gymmet inleddes i maj 2022. Det som vuxit fram sedan dess är en imponerande träningsanläggning, helt unik i sitt slag. Det största rummet i den 3500 kvm stora anläggningen har ett välvt tak med en takhöjd på hela 8 meter, stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp och havsutsikt. På ett entresolplan i södra delen av lokalen byggs ett café och i andra änden ryms Milonmaskiner, behandlingsrum, konferensrum och kontor.

– Det känns fantastiskt att kunna välkomna både nya och gamla medlemmar till våra nya fina lokaler. Vår hyresvärd, Jon Larsgården, har varit otroligt tillmötesgående och givit oss mer eller mindre fria tyglar. Vi har fått designa, inreda och färgsätta lokalerna precis som vi själva velat. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och ser fram mot invigningen om några veckor, säger Diana.

Tomas och Diana trivs väldigt bra och uppskattar den familjära och trevliga stämningen som råder bland företagarna i området.

– Vi har fått ett väldigt fint mottagande av både Västra Hamnen och företagarna i husen runt omkring. Området är toppen och kommer att bli ännu bättre framöver. Läget vid havet gör att vi i vinter kan dra ett längdspår på isen och erbjuda skidåkning och i sommar hyra ut kajaker och padelboards i cafét vid utegymmet. Det kommer att bli fantastiskt, avslutar Tomas och Diana.

Torsdagen den 8/12 kl 9-16
är det öppet hus för allmänheten.

Ingen anmälan behövs. Varmt välkomna!

Rulla till toppen