Västra Hamnen bidrar till att Hudiksvall kan växa.

Hudiksvalls kommun har en vision om att vara 50 000 invånare år 2050. Av dessa ska 25 000 bo i staden. Med andra ord ska kommunen växa. Och det rejält. För att det ska bli verklighet krävs attraktiva bostäder, intressanta jobb, väl utbyggd IT-infrastruktur och goda kommunikationer. Vår satsning i Västra Hamnen bidrar till just detta.

I Västra Hamnen planerar vi en modern och hållbar stadsdel med en mix av bostäder, kontor, handel, service, förskola, rekreation, idrott och marina som får staden att leva större delen av dygnet. Fullt utbyggd ska Västra Hamnen rymma närmare 1200 bostäder och 1000 nya arbetsplatser.

Den nya stadsdelen börjar sin förvandling under 2023, men redan nu är det full aktivitet i området. Dessutom är det mycket spännande på gång inom kort.

Gilla eller följ oss så håller vi dig uppdaterad!

Rulla till toppen