Hamnkrogen blir hjärtat på Västra Hamnen

Äntligen kan vi berätta att en ny krog öppnar på Västra Hamnen, mitt i Hudiksvall med havet och staden som granne. Bakom restaurangkonceptet står det välbekanta krögarparet Angelica och Magnus Olsson med team. Idag driver de Magnus Kök på Borka brygga, Mat Torget, Restaurang Torget och Korv Olle. Snart öppnas HAMNKROGEN – den självklara mötesplatsen på Västra Hamnen.

Kockteamet på nya Hamnkrogen består bland annat av Magnus Olsson, Jonas Mohlin och John Myrgren. Tillsamans skapar de en matfilosofi som präglas av smaker från hela världen med råvaror i säsong och gärna med det lokala och svenska i fokus. Just nu planerars menyer och passande drycker för att skapa en restaurang för alla tillfällen.

– Som kock vet man att en bra matupplevelse handlar om mer än bara smak. Vi kommer att förnya och ändra vår meny efter säsong och tillgång på bra råvaror. Hamnkrogen kan du besöka ofta och uppleva nya smaker. Några av våra tidigare klassiker kommer tillbaka på Hamnkrogen, säger Magnus Olsson.

Västra Hamnen AB ligger bakom investeringen av fastigheten och restaurangen. Med en trivsam inredning och fina materialval skapar vi en skön och välkomnande miljö. Läget vid havet mitt i stan är unikt, hit kan du ta båten eller sitta på bryggan och se solnedgången över havet. En levande stadsel för alla. Hamnkrogen blir hjärtat i Västra Hamnen. Här finns redan nu konferensrum, Paperplane by sea med coworkingkontor, ett nytt padelcenter och relax med bastu. 

– Vi skapar ett vardagsrum där alla trivs. Här kan du äta lunch, boka middagar, fira högtider eller bara äta gott i trivsam miljö med vänner och familj. Med cirka 60 platser i restaurangen kommer vi ge kunden god service och ett närvarande bemötande, säger Angelica Olsson.

För mer information 

Hamnkrogen
Angelica Olsson  |   070-383 36 40   angelica@torgethudik.se

Västra Hamnen AB
Jon Larsgården  |   070-299 66 08  jon@vastrahamnenhudiksvall.se

Rulla till toppen