Vi söker fastighetsintresserad Ekonom/Controller

Västra Hamnen Hudiksvall Vision

Vi på Västra Hamnen förstärker vår ekonomiavdelning med en fastighetsintresserad ekonom med controllerfunktion. Rollen är en nyinrättad tjänst och du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi och redovisning från detaljerat arbete till mer strategiskt arbete inom uppföljning, för samtliga bolag i Västra Hamnen koncernen. Du kommer att leda ekonomifunktionen och primärt arbeta med förvaltningsbolag i vårt bestånd med kommersiella lokaler men även bidra till den strategiska affären i vårt stora utvecklingsprojekt i Västra Hamnen.

Du ska tillsammans med VD och övriga medarbetare driva vår utveckling framåt och ansvara för att de affärsmässiga och ekonomiska målen uppnås i enlighet med budget. Ni arbetar med högt ansvarstagande för att den löpande redovisningen är välskött.

I arbetet ingår bokföring, avstämning, likviditetsprognos, månads- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisning och deklarationer. Samordna prognos- och budgetarbete. Månadsvis rapportering, analysering och uppföljning. Aktivt delta i olika koncernövergripande ekonomiprojekt, bistå medarbetare med beslutsfattande underlag, intern kontroll samt kontinuerligt arbete för att förbättra processer. Utöver tillkommer andra fastighetsrelaterade frågor kring moms och hyresavtal, värderingar och due diligence-processer vid förvärv och avyttringar av fastigheter.

Som person är du prestigelös, drivande, ansvarstagande, noggrann och strukturerad samt har stor integritet. Du har en god analytisk förmåga, ser möjligheter, driver egna projekt och är lösningsorienterad.  Du har teamkänsla som ledstjärna och har lätt att samverka med andra.

Vi arbetar nära våra delägare ProNordic som har en erfaren ekonomifunktion med specialistkunskaper inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling. Vi har basen på Västra Hamnen i Hudiksvall. Vi har hög digitaliseringsnivå och entreprenörskänsla där varje person i teamet bidrar till vår långsiktiga framgång.

 

Önskemål om erfarenhet

Ett krav är att du som söker har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll eller exempelvis erfarenhet från en revision- eller redovisningsbyrå med liknande ansvar. Har du erfarenhet av strategiskt arbete som controller, arbete med fastigheter, koncernredovisning, K3-redovisning och digitala arbetssätt är detta till fördel. Goda kunskaper i Fortnox, Excel och Real är meriterande.

 

Om Västra Hamnen

Västra Hamnen äger och förvaltar ca 30.000 kvm lokaler och vi är i en utvecklande fas där vi just nu skapar en helt ny stadsdel mitt i Hudiksvall. En fantastisk plats med ett unikt läge precis vid havet. Här planeras för 1200 attraktiva bostäder, moderna kontor, en hamn med bryggor och båtplatser, butiker, restauranger, kultur, skolor, service, vårdboende, sportanläggningar och grönområden. En bra mix som skapar en stadsdel med liv och rörelse större delen av dygnet. Du är en av 1000 framtida medarbetare i området.

 

Ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Jon Larsgården 070-299 66 08. Vi utvärderar ansökningar löpande. 
Välkommen med din ansökan till jon@vastrahamnenhudiksvall.se

Vision Västra hamnen
Rulla till toppen