Nya utomhusbanor vid havet med loungemiljö och bryggor när Sveriges snabbast växande sport etablerar sig på Västra Hamnen i Hudiksvall.

Padel är Europas snabbast växande sport och även i Sverige upptäcker allt fler den snabba och underhållande racketsporten. När den nya stadsdelen Västra Hamnen i Hudiksvall nu bildas är aktivitet, gröna miljöer och närheten till havet i fokus. Redan den första maj öppnar nya Västra Hamnen Padel sina utomhusbanor om alla leveranser går som planerat.

Previous slide
Next slide

”Först ut är utomhusbanorna. Vi bygger två dubbelbanor, en singelbana och en lounge med skönt brygghäng vid havet. Vi kommer även satsa på barn och familj för detta är en sport alla kan spela”

Anderas Mattsson Andersson

Hallchef, Västra Hamnen Padel

Vi satsar stort och att bygga nytt för denna växande sport, mitt i Hudiksvall med havet som närmsta granne kommer att bli fantastiskt på många sätt. Det här blir en samlingsplats för alla. Här finns bryggor för bad, skön loungemiljö och så klart padel.

”Det är med spänd förväntan som vi hoppas på att premiärdatumet håller – allt hänger på att den pågående pandemin kan försena leveranserna.” säger nya hallchefen för Västra Hamnen Padel, Andreas Mattsson Andersson.

Padel är en riktigt bra publiksport. När allt öppnar upp igen kommer vi ha en unik plats för turneringar, event och aktiviteter. Inomhus bygger vi sex banor med 9,5 meter i takhöjd, butik, restaurang, 30-tal kontor, relax, bastu och konferens. En levande stadsdel helt enkelt.

Vill du veta mer kontakta vår Hallchef Anderas Mattsson Andersson. Mobil: 070-232 83 95

Rulla till toppen