"Unga vill inte flytta till Stockholm längre"

Våra liv har på mycket kort tid förändrats drastiskt på grund av coronaviruset, och det gäller inte bara hur vi umgås utan även hur vi arbetar och synen på våra hem. Framtidens bostäder ritas om och enligt arkitekten Thomas Sandell kommer vi att se en hel del 2,5:or i framtiden och alla lägenheter ritas med balkong. Närheten till naturen blir bestående.

Thomas Sandell

ARKITEKT SANDELL SANDBERG

Se hela inslaget från Nyhetsmorgon här.

Thomas Sandell, Arkitekt, gästar TV4 och Nyhetsmorgon. Thomas berättar att flyttbussarna inte längre går till Stockholm. Man vill bo i ”10 minutersstäder” och nära naturen. Hudiksvall är en 10 minutersstad, nära till allt, och med en levande landsbygd med långa havsstränder, naturreservat, vackra Dellensjöarna och levande byar.

Välkommen till Hälsingland och Glada Hudik.

Rulla till toppen